Fredrik Reinfeldt presenterar rapporten Aktivera samhället mot livskvalitetsbrott

19 september

Trygghetskommissionens ordförande Fredrik Reinfeldt presenterar rapporten Aktivera samhället mot livskvalitetsbrott på ett frukostseminarium anordnat av Stiftelsen Tryggare Sverige och City i Samverkan. Övriga deltagare är stadsutvecklingschefen Helena Olsson (Fastighetsägarna), VD Per Eriksson (City i Samverkan), VD Andrew Spry (Tempest Security) och stadsdelsdirektör Susanna Halldin (Norrmalms stadsdelsförvaltning). Trygghetskommissionen tillsattes av Svensk Försäkring i juni 2017.

Läs mer om seminariet:

https://tryggaresverige.org/aktivera-samhallet?instance_id=11

Läs rapporten Aktivera samhället mot livskvalitetsbrott

Aktivera samhället mot livskvalitetsbrott (pdf)

Detta inlägg publicerades i Kalendarium. Bokmärk permalänken.